Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28911
Title: | Програма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” |
Authors: | Іжевська, О. П. Паска, М. З. Гузар, У. Є. Графська, О. І. Радзімовська, О. В. Маслійчук, О. Б. Izhevska, O. P. Paska, M. Z. Huzar, U. Ye. Hrafska, O. I. Radzimovska, O. V. Masliichuk, O. B Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | виробнича практика програма практик спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” галузь знань 24 «Сфера обслуговування» бакалавр кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Issue Date: | 26-Feb-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Програма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Іжевська О. П., Паска М. З., Гузар У. Є., Графська О. І., Радзімовська О. В., Маслійчук О. Б. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 25 с. |
Abstract: | Мета виробничої практики: - поглибити і закріпити теоретичні знання зі спеціальних дисциплін; - навчити студентів працювати в умовах виробництва в закладах ресторанного гносподарства різних форм власності; - вивчити специфіку роботи підприємств харчування при готелях і туристичних комплексах; - оволодіти навичками обслуговування споживачів в закладах ресторанного гносподарства різних категорій. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28911 |
Appears in Collections: | Програми практик |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Програма виробничої практики 3 курс.pdf | 949.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.