Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28910
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іжевська, О. П. | - |
dc.contributor.author | Izhevska, O. P. | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-26T10:49:56Z | - |
dc.date.available | 2021-02-26T10:49:56Z | - |
dc.date.issued | 2021-02-26 | - |
dc.identifier.citation | Технологія продуктів функціонального харчування : рекомендована література з навчальної дисципліни, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», напрям підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа», факультет туризму / уклад. Іжевська О. П. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28910 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | технологія продуктів функціонального харчування | uk_UA |
dc.subject | рекомендована література | uk_UA |
dc.subject | спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” | uk_UA |
dc.subject | галузь знань 24 «Сфера обслуговування» | uk_UA |
dc.subject | факультет туризму | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.title | Технологія продуктів функціонального харчування : рекомендована література з навчальної дисципліни, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», напрям підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа», факультет туризму | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Рекомендована література до навчальних дисциплін |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
рекомендована література технФунк прод.pdf | 439.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.