Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28910
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІжевська, О. П.-
dc.contributor.authorIzhevska, O. P.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2021-02-26T10:49:56Z-
dc.date.available2021-02-26T10:49:56Z-
dc.date.issued2021-02-26-
dc.identifier.citationТехнологія продуктів функціонального харчування : рекомендована література з навчальної дисципліни, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», напрям підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа», факультет туризму / уклад. Іжевська О. П. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28910-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectтехнологія продуктів функціонального харчуванняuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.subjectспеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.subjectгалузь знань 24 «Сфера обслуговування»uk_UA
dc.subjectфакультет туризмуuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleТехнологія продуктів функціонального харчування : рекомендована література з навчальної дисципліни, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», напрям підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа», факультет туризмуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Рекомендована література до навчальних дисциплін

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
рекомендована література технФунк прод.pdf439.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.