Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28910
Назва: Технологія продуктів функціонального харчування : рекомендована література з навчальної дисципліни, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», напрям підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа», факультет туризму
Автори: Іжевська, О. П.
Izhevska, O. P.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: технологія продуктів функціонального харчування
рекомендована література
спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
факультет туризму
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: 26-лют-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Технологія продуктів функціонального харчування : рекомендована література з навчальної дисципліни, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», напрям підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа», факультет туризму / уклад. Іжевська О. П. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 4 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28910
Розташовується у зібраннях:Рекомендована література до навчальних дисциплін

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
рекомендована література технФунк прод.pdf439.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.