Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28910
Назва: | Технологія продуктів функціонального харчування : рекомендована література з навчальної дисципліни, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», напрям підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа», факультет туризму |
Автори: | Іжевська, О. П. Izhevska, O. P. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | технологія продуктів функціонального харчування рекомендована література спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” галузь знань 24 «Сфера обслуговування» факультет туризму кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Дата публікації: | 26-лют-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Технологія продуктів функціонального харчування : рекомендована література з навчальної дисципліни, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», напрям підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа», факультет туризму / уклад. Іжевська О. П. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 4 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28910 |
Розташовується у зібраннях: | Рекомендована література до навчальних дисциплін |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
рекомендована література технФунк прод.pdf | 439.86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.