Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28910
Title: | Технологія продуктів функціонального харчування : рекомендована література з навчальної дисципліни, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», напрям підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа», факультет туризму |
Authors: | Іжевська, О. П. Izhevska, O. P. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | технологія продуктів функціонального харчування рекомендована література спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” галузь знань 24 «Сфера обслуговування» факультет туризму кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Issue Date: | 26-Feb-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Технологія продуктів функціонального харчування : рекомендована література з навчальної дисципліни, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», напрям підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа», факультет туризму / уклад. Іжевська О. П. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 4 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28910 |
Appears in Collections: | Рекомендована література до навчальних дисциплін |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
рекомендована література технФунк прод.pdf | 439.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.