Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28908
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГолод, А. П.-
dc.contributor.authorHolod, A. P.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2021-02-26T10:31:30Z-
dc.date.available2021-02-26T10:31:30Z-
dc.date.issued2021-02-26-
dc.identifier.citationОснови наукових досліджень та інформаційна культура студента : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни, спеціальність 073 «Менеджмент», перший (бакалаврський) рівень вищої освіти / розроб. Голод А. П. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28908-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectоснови наукових дослідженьuk_UA
dc.subjectінформаційна культура студентаuk_UA
dc.subjectсемінарські заняттяuk_UA
dc.subjectпрактичне заняттяuk_UA
dc.subjectспеціальність 073 - «Менеджмент»uk_UA
dc.subjectбакалаврuk_UA
dc.subjectфакультет туризмуuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleОснови наукових досліджень та інформаційна культура студента : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни, спеціальність 073 «Менеджмент», перший (бакалаврський) рівень вищої освітиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Семінарські та практичні заняття

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
семінари і практичні ОНД та ІКС М.pdf525.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.