Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28906
Title: Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Authors: Голод, А.
Holod, A.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: основи наукових досліджень
інформаційна культура студента
оцінювання результатів навчання
спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
бакалавр
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Issue Date: 26-Feb-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / уклад. Голод А. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 1 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28906
Appears in Collections:Порядок оцінювання результатів навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
порядок оцінювання ОНД та ІКС.pdf376.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.