Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28906
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Голод, А. | - |
dc.contributor.author | Holod, A. | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-26T10:08:30Z | - |
dc.date.available | 2021-02-26T10:08:30Z | - |
dc.date.issued | 2021-02-26 | - |
dc.identifier.citation | Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / уклад. Голод А. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 1 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28906 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | основи наукових досліджень | uk_UA |
dc.subject | інформаційна культура студента | uk_UA |
dc.subject | оцінювання результатів навчання | uk_UA |
dc.subject | спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” | uk_UA |
dc.subject | бакалавр | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.title | Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Порядок оцінювання результатів навчання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
порядок оцінювання ОНД та ІКС.pdf | 376.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.