Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28906
Назва: Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Автори: Голод, А.
Holod, A.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: основи наукових досліджень
інформаційна культура студента
оцінювання результатів навчання
спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
бакалавр
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: 26-лют-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / уклад. Голод А. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 1 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28906
Розташовується у зібраннях:Порядок оцінювання результатів навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
порядок оцінювання ОНД та ІКС.pdf376.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.