Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28906
Назва: | Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Автори: | Голод, А. Holod, A. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | основи наукових досліджень інформаційна культура студента оцінювання результатів навчання спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” бакалавр кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Дата публікації: | 26-лют-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / уклад. Голод А. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 1 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28906 |
Розташовується у зібраннях: | Порядок оцінювання результатів навчання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
порядок оцінювання ОНД та ІКС.pdf | 376.84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.