Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28906
Title: | Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Authors: | Голод, А. Holod, A. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | основи наукових досліджень інформаційна культура студента оцінювання результатів навчання спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” бакалавр кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Issue Date: | 26-Feb-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / уклад. Голод А. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 1 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28906 |
Appears in Collections: | Порядок оцінювання результатів навчання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
порядок оцінювання ОНД та ІКС.pdf | 376.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.