Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28904
Назва: | Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : залікові вимоги з навчальної дисципліни, спеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», перший (бакалаврський) рівень вищої освіти |
Автори: | Голод, А. Holod, A. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | основи наукових досліджень інформаційна культура студента залікові вимоги спеціальність 073 - «Менеджмент» 241 «Готельно-ресторанна справа» кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Дата публікації: | 26-лют-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : залікові вимоги з навчальної дисципліни, спеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», перший (бакалаврський) рівень вищої освіти / розроб. Голод А. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 2 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28904 |
Розташовується у зібраннях: | Залікові вимоги |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
залікові вимоги ОНД та ІКС (3).pdf | 208.26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.