Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28904
Назва: Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : залікові вимоги з навчальної дисципліни, спеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», перший (бакалаврський) рівень вищої освіти
Автори: Голод, А.
Holod, A.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: основи наукових досліджень
інформаційна культура студента
залікові вимоги
спеціальність 073 - «Менеджмент»
241 «Готельно-ресторанна справа»
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: 26-лют-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : залікові вимоги з навчальної дисципліни, спеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», перший (бакалаврський) рівень вищої освіти / розроб. Голод А. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 2 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28904
Розташовується у зібраннях:Залікові вимоги

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
залікові вимоги ОНД та ІКС (3).pdf208.26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.