Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28853
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Голод, А. П. | - |
dc.contributor.author | Holod, A. P. | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-25T07:34:11Z | - |
dc.date.available | 2021-02-25T07:34:11Z | - |
dc.date.issued | 2021-02-25 | - |
dc.identifier.citation | Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 07 Управління та адміністрування, cпеціальності 073 Менеджмент / розроб. Голод А. П. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 7 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28853 | - |
dc.description.abstract | Метою викладання навчальної дисципліни є формування у студентів комплексу знань та умінь щодо різних аспектів проведення наукових досліджень, зокрема пошуку, оброблення, структурування і представлення наукової інформації. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | основи наукових досліджень та інформаційна культура студента | uk_UA |
dc.subject | навчальна програма | uk_UA |
dc.subject | спеціальність 073 Менеджмент | uk_UA |
dc.subject | галузь знань 07 „Управління та адміністрування” | uk_UA |
dc.subject | бакалавр | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.title | Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 07 Управління та адміністрування, cпеціальності 073 Менеджмент | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
навчальна програма ОНД та ІКС М.pdf | 443.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.