Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28775
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-22T12:01:06Z | - |
dc.date.available | 2021-02-22T12:01:06Z | - |
dc.date.issued | 2021-02-22 | - |
dc.identifier.citation | Сучасні форми готельно-ресторанного обслуговування у сфері фізичної культури і спорту : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска М. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 7 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28775 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | сучасні форми готельно-ресторанного обслуговування | uk_UA |
dc.subject | сфера фізичної культури і спорту | uk_UA |
dc.subject | оцінювання результатів навчання | uk_UA |
dc.subject | спеціальеість 241 «Готельно-ресторанна справа» | uk_UA |
dc.subject | галузь знань 24 «Сфера обслуговування» | uk_UA |
dc.subject | магістр | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.title | Сучасні форми готельно-ресторанного обслуговування у сфері фізичної культури і спорту : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Порядок оцінювання результатів навчання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ПОРЯДОК оцінювання Сучасні форми готельно-ресторанного обслуговування 241.pdf | 483.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.