Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28774
Назва: | Сучасні ресторанні тренди : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Автори: | Паска, М. З. Paska, M. Z. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | сучасні ресторанні тренди порядок оцінювання результатів навчання спеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа" галузь знань: 24 Сфера обслуговування магістр кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Дата публікації: | 22-лют-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Сучасні ресторанні тренди : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска М. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 7 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28774 |
Розташовується у зібраннях: | Порядок оцінювання результатів навчання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ПОРЯДОК оцінювання результатів навчання іРЕСТОРННІ ТРЕНДИ 241.pdf | 508.33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.