Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28774
Назва: Сучасні ресторанні тренди : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Автори: Паска, М. З.
Paska, M. Z.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: сучасні ресторанні тренди
порядок оцінювання результатів навчання
спеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа"
галузь знань: 24 Сфера обслуговування
магістр
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: 22-лют-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Сучасні ресторанні тренди : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска М. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 7 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28774
Розташовується у зібраннях:Порядок оцінювання результатів навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПОРЯДОК оцінювання результатів навчання іРЕСТОРННІ ТРЕНДИ 241.pdf508.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.