Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28773
Назва: Сучасні ресторанні тренди : програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Автори: Паска, М. З.
Paska, M. Z.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: сучасні ресторанні тренди
навчальна програма
спеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа"
галузь знань 24 Сфера обслуговування
магістр
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: 22-лют-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Сучасні ресторанні тренди : програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска М. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 9 с.
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни “ Сучасні ресторанні тренди” є розширення і поглиблення у студентів знань сучасного стану і перспектив розвитку сучасного ресторанного бізнесу, наукового обґрунтування використання інноваційних методів оброблення сировини, опанування студентами теоретичних, практичних навичок та реалізації їх при конструюванні новітніх харчових продуктів функціонального призначення; вміння діагностувати технології кулінарної продукції як цілісні технологічні системи, спрямовані на вдосконалення існуючих та розроблення більш ефективних інноваційних технологій; вміння визначити особливості і динаміку трансформації форматів закладів ресторанного господарства відповідно до змін ресторанного бізнесу; створення і напрями розвитку інноваційних форм сервісу різноформатних закладів ресторанного господарства та розширення і поглиблення у студентів знань щодо інноваційних форм надання професійних послуг.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28773
Розташовується у зібраннях:Навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
НРП СучасніРЕСТОРННІ ТРЕНДИ 241.pdf589.47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.