Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28773
Title: | Сучасні ресторанні тренди : програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Authors: | Паска, М. З. Paska, M. Z. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | сучасні ресторанні тренди навчальна програма спеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа" галузь знань 24 Сфера обслуговування магістр кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Issue Date: | 22-Feb-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Сучасні ресторанні тренди : програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска М. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 9 с. |
Abstract: | Метою викладання навчальної дисципліни “ Сучасні ресторанні тренди” є розширення і поглиблення у студентів знань сучасного стану і перспектив розвитку сучасного ресторанного бізнесу, наукового обґрунтування використання інноваційних методів оброблення сировини, опанування студентами теоретичних, практичних навичок та реалізації їх при конструюванні новітніх харчових продуктів функціонального призначення; вміння діагностувати технології кулінарної продукції як цілісні технологічні системи, спрямовані на вдосконалення існуючих та розроблення більш ефективних інноваційних технологій; вміння визначити особливості і динаміку трансформації форматів закладів ресторанного господарства відповідно до змін ресторанного бізнесу; створення і напрями розвитку інноваційних форм сервісу різноформатних закладів ресторанного господарства та розширення і поглиблення у студентів знань щодо інноваційних форм надання професійних послуг. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28773 |
Appears in Collections: | Навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
НРП СучасніРЕСТОРННІ ТРЕНДИ 241.pdf | 589.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.