Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28772
Назва: | Сучасні форми готельно-ресторанного обслуговування у сфері фізичної культури і спорту : програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Автори: | Паска, М. З. Paska, M. Z. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | сучасні форми готельно-ресторанного обслуговування сфера фізичної культури і спорту навчальна програма спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування» магістр кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Дата публікації: | 22-лют-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Сучасні форми готельно-ресторанного обслуговування у сфері фізичної культури і спорту : програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска М. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 8 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою викладання навчальної дисципліни “Сучасні форми готельноресторанного обслуговування у сфері фізичної культури і спорту” є розширення і поглиблення у студентів знань сучасного стану і перспектив розвитку сучасного здорового повноцінного, харчування та наукового обґрунтування використання інноваційних методів обслуговування, зокрема організації харчування спортсменів, команд-учасників та організація послуг харчування глядачів спортивних змагань, створення і напрями розвитку інноваційних форм сервісу різноформатних закладів ресторанного господарства та розширення і поглиблення у студентів знань щодо інноваційних форм надання професійних послуг. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28772 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
НРП Сучасні форми готельно-ресторанного обслуговування 241.pdf | 534.01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.