Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28746
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГолод, А. П.-
dc.contributor.authorHolod, A. P.-
dc.contributor.authorКафедра туризму-
dc.date.accessioned2021-02-22T08:30:48Z-
dc.date.available2021-02-22T08:30:48Z-
dc.date.issued2021-02-22-
dc.identifier.citationСервісологія : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 Сфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Голод А. П. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 12 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28746-
dc.description.abstractМетою викладання навчальної дисципліни є формування у студентів комплексу знань та умінь щодо концептуальних, організаційно-економічних та інноваційних основ, а також сучасних тенденцій розвитку сфери послуг.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectсервісологіяuk_UA
dc.subjectробоча програмаuk_UA
dc.subjectспеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectгалузь знань 24 Сфера обслуговуванняuk_UA
dc.subjectмагістрuk_UA
dc.subjectкафедра туризмуuk_UA
dc.titleСервісологія : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 Сфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
робоча програма Сервісологія ГРС М.pdf635.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.