Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28746
Назва: Сервісологія : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 Сфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа
Автори: Голод, А. П.
Holod, A. P.
Кафедра туризму
Ключові слова: сервісологія
робоча програма
спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа"
галузь знань 24 Сфера обслуговування
магістр
кафедра туризму
Дата публікації: 22-лют-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Сервісологія : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 Сфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Голод А. П. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 12 с.
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни є формування у студентів комплексу знань та умінь щодо концептуальних, організаційно-економічних та інноваційних основ, а також сучасних тенденцій розвитку сфери послуг.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28746
Розташовується у зібраннях:Робочі навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
робоча програма Сервісологія ГРС М.pdf635.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.