Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28742
Назва: Сервісологія : програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 Сфера обслуговування, cпеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
Автори: Голод, А. П.
Holod, A. P.
Кафедра туризму
Ключові слова: сервісологія
навчальна програма
спеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа"
галузь знань: 24 Сфера обслуговування
магістр
кафедра туризму
Дата публікації: 22-лют-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Сервісологія : програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 Сфера обслуговування, cпеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Голод А. П. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 7 с.
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни є формування у студентів комплексу знань та умінь щодо концептуальних, організаційно-економічних та інноваційних основ, а також сучасних тенденцій розвитку сфери послуг.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28742
Розташовується у зібраннях:Навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
навчальна програма Сервісологія ГРС М.pdf438.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.