Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28722
Назва: | Програма та методичні вказівки щодо проходження виробничої практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 073 Менеджмент |
Автори: | Павленчик, Н. Ф. Гуцуляк, В. Р. Баранівська, Х. С. Pavlenchyk, N. F. Hutsuliak, V. R. Baranivska, Kh. S. Кафедра економіки та менеджменту |
Ключові слова: | виробнича практика програма методичні вказівки спеціальність 073 - «Менеджмент» бакалавр кафедра економіки та менеджменту |
Дата публікації: | 19-лют-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Програма та методичні вказівки щодо проходження виробничої практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 073 Менеджмент / уклад. Павленчик Наталія Федорівна, Гуцуляк Вікторія Романівна, Баранівська Христина Сергіївна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 22 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою виробничої практики є : - поглиблення та закріплення набутих теоретичних знань з основних професійно орієнтованих дисциплін; - опанування сучасними прийомами та методами прийняття управлінських рішень; - вміння застосовувати теоретичні положення, методичний інструментарій, передовий досвід підприємництва до умов діяльності конкретного підприємства; - закріплення практичних навичок проведення економічного дослідження, формування його інформаційного, правового та методичного забезпечення; - розроблення пропозицій щодо впровадження новітніх технологій управління підприємством. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28722 |
Розташовується у зібраннях: | Програми практик |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Програма та Метод_реком_виробн_практ_Мен_Бак_ЛДУФК (1).pdf | 924.25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.