Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28719
Назва: Методичні рекомендації до атестаційного іспиту для студентів спеціальності 073 „Менеджмент”, рівень вищої освіти «бакалавр»
Автори: Павленчик, Наталія Федорівна
Холявка, Володимир Зиновійович
Криштанович, Світлана Володимирівна
Павленчик, Анатолій Олександрович
Гуль, Іван Григорович
Завидівська, Ольга Ігорівна
Гуцуляк, Вікторія Романівна
Стахів, Ірина Михайлівна
Петришин, Дмитро Юрійович
Pavlenchyk, Nataliia Fedorivna
Kholiavka, Volodymyr Zynoviiovych
Kryshtanovych, Svitlana Volodymyrivna
Pavlenchyk, Anatolii Oleksandrovych
Hul, Ivan Hryhorovych
Zavydivska, Olha Ihorivna
Hutsuliak, Viktoriia Romanivna
Stakhiv, Iryna Mykhailivna
Petryshyn, Dmytro Yuriiovych
Ключові слова: методичні рекомендації
атестаційний іспит
спеціальність 073 "Менеджмент"
бакалавр
кафедра економіки та менеджменту
Дата публікації: 19-лют-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації до атестаційного іспиту для студентів спеціальності 073 „Менеджмент”, рівень вищої освіти «бакалавр» / розроб. Павленчик Наталія Федорівна, Холявка Володимир Зиновійович, Криштанович Світлана Володимирівна, Павленчик Анатолій Олександрович, Гуль Іван Григорович, Завидівська Ольга Ігорівна, Гуцуляк Вікторія Романівна, Стахів Ірина Михайлівна, Петришин Дмитро Юрійович . - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського,2020. - 27 с.
Короткий огляд (реферат): Атестаційний іспит має на меті виявити рівень теоретичних знань і практичних навичок, набутих студентами під час навчання за рівнем вищої освіти «бакалавр».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28719
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації, вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Атестаційний_іспит_бакалавр_Мен-т (1).pdf526.55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.