Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28695
Назва: Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Автори: Паска, М. З.
Paska, M. Z.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: метрологія,стандартизація, сертифікація та управління якістю
робоча програма
cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
магістр
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: 19-лют-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска М. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 14 с.
Короткий огляд (реферат): Мета навчальної дисципліни: узагальнення та характеристика основних понять використовуваних у сфері державного регулювання якості товарів та послуг, та висвітлення їхніх організаційно-методичних принципів у сучасному конкурентному середовищі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28695
Розташовується у зібраннях:Робочі навчальні програми



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.