Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28665
Назва: | Інноваційні види холодильного обладнання для закладів ресторанного господарства |
Автори: | Якубечко, А. Іжевська, О. Дрозд, Я. Yakubechko, A. Izhevska, O. Drozd, Ya. |
Ключові слова: | гранітор посудина Дьюара гомогенізатор |
Дата публікації: | 18-лют-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Якубечко А. Інноваційні види холодильного обладнання для закладів ресторанного господарства / А. Якубечко, О. Іжевська, Я. Дрозд // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.- практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 128-130. |
Короткий огляд (реферат): | Мета нашої роботи – розглянути новітнє холодильне обладнання на ринку готельно-ресторанного бізнесу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28665 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Якубечко_Іжевська_Дрозд_2020.pdf | 574.7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.