Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28665
Назва: Інноваційні види холодильного обладнання для закладів ресторанного господарства
Автори: Якубечко, А.
Іжевська, О.
Дрозд, Я.
Yakubechko, A.
Izhevska, O.
Drozd, Ya.
Ключові слова: гранітор
посудина Дьюара
гомогенізатор
Дата публікації: 18-лют-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Якубечко А. Інноваційні види холодильного обладнання для закладів ресторанного господарства / А. Якубечко, О. Іжевська, Я. Дрозд // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.- практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 128-130.
Короткий огляд (реферат): Мета нашої роботи – розглянути новітнє холодильне обладнання на ринку готельно-ресторанного бізнесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28665
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Якубечко_Іжевська_Дрозд_2020.pdf574.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.