Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28656
Назва: Сучасні тенденції аналізу ризиків та небезпечних чинників у закладах ресторанного господарства
Автори: Радзімовська, О.
Смаль, А.
Radzimovska, O.
Smal, A.
Ключові слова: контроль
якість
впровадження
Дата публікації: 18-лют-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Радзімовська О. Сучасні тенденції аналізу ризиків та небезпечних чинників у закладах ресторанного господарства / О. Радзімовська, А. Смаль // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.- практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 179-180.
Короткий огляд (реферат): Мета роботи – проаналізувати сучасні тенденції ризиків, небезпечних чинників у закладах громадського харчування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28656
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Радзімовська_Смаль_2020.pdf558.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.