Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28653
Назва: | Цикорій - цінна сировина для збагачення хлібобулочних виробів функціональними інгредієнтами |
Автори: | Петрюк, О. Вовчок, Р. Іжевська, О. Petriuk, O. Vovchok, R. Izhevska, O. |
Ключові слова: | харчові волокна інулін левулоза пектин |
Дата публікації: | 18-лют-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Петрюк О. Цикорій - цінна сировина для збагачення хлібобулочних виробів функціональними інгредієнтами / О. Петрюк, Р. Вовчок, О. Іжевська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.- практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 174-175. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28653 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Петрюк_Вовчок_Іжевська_2020.pdf | 567.28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.