Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28653
Назва: Цикорій - цінна сировина для збагачення хлібобулочних виробів функціональними інгредієнтами
Автори: Петрюк, О.
Вовчок, Р.
Іжевська, О.
Petriuk, O.
Vovchok, R.
Izhevska, O.
Ключові слова: харчові волокна
інулін
левулоза
пектин
Дата публікації: 18-лют-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Петрюк О. Цикорій - цінна сировина для збагачення хлібобулочних виробів функціональними інгредієнтами / О. Петрюк, Р. Вовчок, О. Іжевська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.- практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 174-175.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28653
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Петрюк_Вовчок_Іжевська_2020.pdf567.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.