Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28649
Назва: | Особливості формування професійно-важливих якостей майбутніх менеджерів організацій галузі гостинності |
Автори: | Павленчик, А. Андрусяк, М. Pavlenchyk, A. Andusiak, M. |
Ключові слова: | комунікативні здібності організації менеджери мотивація |
Дата публікації: | 18-лют-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Павленчик А. Особливості формування професійно-важливих якостей майбутніх менеджерів організацій галузі гостинності / А. Павленчик, М. Андрусяк // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.- практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 383-390. |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є теоретичний та емпіричний аналіз проблеми формування професійно-важливих якостей майбутніх менеджерів організацій галузі гостинності. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28649 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Павленчик А_Андрусяк_2020.pdf | 647.44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.