Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28649
Назва: Особливості формування професійно-важливих якостей майбутніх менеджерів організацій галузі гостинності
Автори: Павленчик, А.
Андрусяк, М.
Pavlenchyk, A.
Andusiak, M.
Ключові слова: комунікативні здібності
організації
менеджери
мотивація
Дата публікації: 18-лют-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Павленчик А. Особливості формування професійно-важливих якостей майбутніх менеджерів організацій галузі гостинності / А. Павленчик, М. Андрусяк // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.- практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 383-390.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є теоретичний та емпіричний аналіз проблеми формування професійно-важливих якостей майбутніх менеджерів організацій галузі гостинності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28649
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Павленчик А_Андрусяк_2020.pdf647.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.