Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28648
Назва: Підходи до класифікації чинників розвитку гастрономічного туризму
Автори: Никига, О.
Nykyha, O.
Ключові слова: чинники розвитку
гастрономічний туризм
класифікація
Дата публікації: 18-лют-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Никига О. Підходи до класифікації чинників розвитку гастрономічного туризму / Никига О. // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.- практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 260-262.
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження є вивчення чинників розвитку гастрономічного туризму.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28648
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Никига_2020.pdf571.66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.