Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28647
Назва: | Визначення органолептичних показників соковмісних напоїв на основі насіння чіа |
Автори: | Моргуненко, А. Іжевська, О. Люлько, Ю. Morhunenko, O. Izhevska, O. Liulko, Yu. |
Ключові слова: | безалкогольні напої насіння чіа харчові волокна безглютенова сировина |
Дата публікації: | 18-лют-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Моргуненко А. Визначення органолептичних показників соковмісних напоїв на основі насіння чіа / А. Моргуненко, О. Іжевська, Ю. Люлько // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 168-170. |
Короткий огляд (реферат): | Метою дослідження було встановлення дозування насіння чіа та його вплив на органолептичні показники якості яблучного, грушевого та морквяного соків. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28647 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Моргуненко_Іжевська_Люлько_2020.pdf | 573.3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.