Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28647
Назва: Визначення органолептичних показників соковмісних напоїв на основі насіння чіа
Автори: Моргуненко, А.
Іжевська, О.
Люлько, Ю.
Morhunenko, O.
Izhevska, O.
Liulko, Yu.
Ключові слова: безалкогольні напої
насіння чіа
харчові волокна
безглютенова сировина
Дата публікації: 18-лют-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Моргуненко А. Визначення органолептичних показників соковмісних напоїв на основі насіння чіа / А. Моргуненко, О. Іжевська, Ю. Люлько // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 168-170.
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження було встановлення дозування насіння чіа та його вплив на органолептичні показники якості яблучного, грушевого та морквяного соків.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28647
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Моргуненко_Іжевська_Люлько_2020.pdf573.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.