Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28646
Назва: | Формат ресторану «Dark kitchen» : адаптація в умовах карантину |
Автори: | Маслійчук, О. Masliichuk, O. |
Ключові слова: | ресторан адаптація dark kitchen карантин ресторанний бізнес |
Дата публікації: | 18-лют-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Маслійчук О. Формат ресторану «Dark kitchen» : адаптація в умовах карантину / О. Маслійчук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 162-164. |
Короткий огляд (реферат): | Метою дослідження є аналіз адаптації ресторанного господарства під час карантину через упровадження нового формату діяльності. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28646 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Маслійчук_2020.pdf | 576.38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.