Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28646
Назва: Формат ресторану «Dark kitchen» : адаптація в умовах карантину
Автори: Маслійчук, О.
Masliichuk, O.
Ключові слова: ресторан
адаптація
dark kitchen
карантин
ресторанний бізнес
Дата публікації: 18-лют-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Маслійчук О. Формат ресторану «Dark kitchen» : адаптація в умовах карантину / О. Маслійчук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 162-164.
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження є аналіз адаптації ресторанного господарства під час карантину через упровадження нового формату діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28646
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Маслійчук_2020.pdf576.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.