Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28641
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Куцмида, А. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. | - |
dc.contributor.author | Kutsmyda, A. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-18T10:45:40Z | - |
dc.date.available | 2021-02-18T10:45:40Z | - |
dc.date.issued | 2021-02-18 | - |
dc.identifier.citation | Куцмида А. Основні чинники впливу приготування якісної та здорової продукції у закладах ресторанного господарства / А. Куцмида, М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 72-75. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28641 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи – установити основні чинники впливу приготування якісної та здорової продукції у закладах ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | розвиток | uk_UA |
dc.subject | HACCP | uk_UA |
dc.subject | бездротовий інтерфейс | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.title | Основні чинники впливу приготування якісної та здорової продукції у закладах ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Куцмида_Паска_2020.pdf | 581.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.