Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28641
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКуцмида, А.-
dc.contributor.authorПаска, М.-
dc.contributor.authorKutsmyda, A.-
dc.contributor.authorPaska, M.-
dc.date.accessioned2021-02-18T10:45:40Z-
dc.date.available2021-02-18T10:45:40Z-
dc.date.issued2021-02-18-
dc.identifier.citationКуцмида А. Основні чинники впливу приготування якісної та здорової продукції у закладах ресторанного господарства / А. Куцмида, М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 72-75.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28641-
dc.description.abstractМета роботи – установити основні чинники впливу приготування якісної та здорової продукції у закладах ресторанного господарства.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectрозвитокuk_UA
dc.subjectHACCPuk_UA
dc.subjectбездротовий інтерфейсuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.titleОсновні чинники впливу приготування якісної та здорової продукції у закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Куцмида_Паска_2020.pdf581.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.