Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28641
Title: | Основні чинники впливу приготування якісної та здорової продукції у закладах ресторанного господарства |
Authors: | Куцмида, А. Паска, М. Kutsmyda, A. Paska, M. |
Keywords: | розвиток HACCP бездротовий інтерфейс конкурентоспроможність |
Issue Date: | 18-Feb-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Куцмида А. Основні чинники впливу приготування якісної та здорової продукції у закладах ресторанного господарства / А. Куцмида, М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 72-75. |
Abstract: | Мета роботи – установити основні чинники впливу приготування якісної та здорової продукції у закладах ресторанного господарства. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28641 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Куцмида_Паска_2020.pdf | 581.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.