Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28635
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карпова, М. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. | - |
dc.contributor.author | Karpova, M. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-18T10:08:38Z | - |
dc.date.available | 2021-02-18T10:08:38Z | - |
dc.date.issued | 2021-02-18 | - |
dc.identifier.citation | Карпова М. Капінг як спосіб органолептичного оцінювання обсмаженого кавового зерна / М. Карпова, М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 55-57. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28635 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи – професійно продегустувати каву та провести органолептичне оцінювання обсмаженого кавового зерна. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | дегустатор | uk_UA |
dc.subject | кава | uk_UA |
dc.subject | капінг | uk_UA |
dc.subject | зерно | uk_UA |
dc.title | Капінг як спосіб органолептичного оцінювання обсмаженого кавового зерна | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Карпова_Паска_2020.pdf | 561.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.