Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28635
Назва: Капінг як спосіб органолептичного оцінювання обсмаженого кавового зерна
Автори: Карпова, М.
Паска, М.
Karpova, M.
Paska, M.
Ключові слова: дегустатор
кава
капінг
зерно
Дата публікації: 18-лют-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Карпова М. Капінг як спосіб органолептичного оцінювання обсмаженого кавового зерна / М. Карпова, М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 55-57.
Короткий огляд (реферат): Мета роботи – професійно продегустувати каву та провести органолептичне оцінювання обсмаженого кавового зерна.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28635
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Карпова_Паска_2020.pdf561.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.