Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28635
Title: | Капінг як спосіб органолептичного оцінювання обсмаженого кавового зерна |
Authors: | Карпова, М. Паска, М. Karpova, M. Paska, M. |
Keywords: | дегустатор кава капінг зерно |
Issue Date: | 18-Feb-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Карпова М. Капінг як спосіб органолептичного оцінювання обсмаженого кавового зерна / М. Карпова, М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 55-57. |
Abstract: | Мета роботи – професійно продегустувати каву та провести органолептичне оцінювання обсмаженого кавового зерна. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28635 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Карпова_Паска_2020.pdf | 561.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.