Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28633
Назва: Вплив пандемії COVID-19 на кон'юктуру ринку ресторанних послуг
Автори: Іванова, Л.
Вовчанська, О.
Ivanova, L.
Vovchanska, O.
Ключові слова: маркетингові дослідження
заклад ресторанного господарства
ресторанний бізнес
пандемія COVID-19
Дата публікації: 18-лют-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Іванова Л. Вплив пандемії COVID-19 на кон'юктуру ринку ресторанних послуг / Л. Іванова, О. Вовчанська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 45-50.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28633
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Іванова_Вовчанська_2020.pdf582.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.