Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28633
Назва: | Вплив пандемії COVID-19 на кон'юктуру ринку ресторанних послуг |
Автори: | Іванова, Л. Вовчанська, О. Ivanova, L. Vovchanska, O. |
Ключові слова: | маркетингові дослідження заклад ресторанного господарства ресторанний бізнес пандемія COVID-19 |
Дата публікації: | 18-лют-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Іванова Л. Вплив пандемії COVID-19 на кон'юктуру ринку ресторанних послуг / Л. Іванова, О. Вовчанська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 45-50. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28633 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Іванова_Вовчанська_2020.pdf | 582.36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.