Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28628
Назва: Сучасні методи управління розвитком персоналу організацій готельно-ресторанного бізнесу
Автори: Гузар, У.
Вільчинська, О.
Huzar, U.
Vilchynska, O.
Ключові слова: індустрія гостинності
розвиток персоналу
професійне навчання
коучинг
budding
Дата публікації: 18-лют-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Гузар У. Сучасні методи управління розвитком персоналу організацій готельно-ресторанного бізнесу / У. Гузар, О. Вільчинська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 320-323.
Короткий огляд (реферат): Мета нашого дослідження – охарактеризувати теоретичні і практичні аспекти функціонування сучасних методів управління розвитком персоналу на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28628
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гузар_Вільчинська_2020.pdf580.05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.