Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28623
Назва: Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19
Автори: Баль-Прилипко, Л.
Швець, О.
Паска, М.
Bal-Prylypko, L.
Shvets, O.
Paska, M.
Ключові слова: COVID-19
карвакрол
кверцетин
рекомендації
Дата публікації: 18-лют-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Баль-Прилипко Л. Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19 / Л. Баль-Прилипко, О. Швець, М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського. 2020. - С. 16-18.
Короткий огляд (реферат): Метою нашої роботи було встановити вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28623
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Баль_Швець_Паска_2020.pdf576.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.