Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28622
Назва: | Основні аспекти розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складу |
Автори: | Баль-Прилипко, Л. Паска, М. Дерев'янко, Л. Назаренко, Н. Bal-Prylypko, L. Paska, M. Derevianko, L. Nazarenko, M. |
Ключові слова: | м'ясна сировина морепродукти ковбасні вироби оптимізація рецептури. |
Дата публікації: | 18-лют-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Основні аспекти розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складу / Л. Баль-Прилипко, М. Паска, Л. Дерев'янко, М. Назаренко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського. 2020. - С. 136-138. |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи – теоретично та експериментально обґрунтувати склад та розробити технологію виготовлення полікомпонентних харчових продуктів оздоровчого спрямування у вигляді сосисок, ковбас із використанням м’ясної сировини в поєднанні з морепродуктами. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28622 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Баль_Паска_Деревянко_2020.pdf | 573.37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.