Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28622
Назва: Основні аспекти розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складу
Автори: Баль-Прилипко, Л.
Паска, М.
Дерев'янко, Л.
Назаренко, Н.
Bal-Prylypko, L.
Paska, M.
Derevianko, L.
Nazarenko, M.
Ключові слова: м'ясна сировина
морепродукти
ковбасні вироби
оптимізація рецептури.
Дата публікації: 18-лют-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Основні аспекти розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складу / Л. Баль-Прилипко, М. Паска, Л. Дерев'янко, М. Назаренко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського. 2020. - С. 136-138.
Короткий огляд (реферат): Мета роботи – теоретично та експериментально обґрунтувати склад та розробити технологію виготовлення полікомпонентних харчових продуктів оздоровчого спрямування у вигляді сосисок, ковбас із використанням м’ясної сировини в поєднанні з морепродуктами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28622
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Баль_Паска_Деревянко_2020.pdf573.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.