Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28621
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-18T08:04:02Z | - |
dc.date.available | 2021-02-18T08:04:02Z | - |
dc.date.issued | 2021-02-18 | - |
dc.identifier.citation | Методологія і організація наукових досліджень : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Паска М. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 7 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28621 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | методологія і організація наукових досліджень | uk_UA |
dc.subject | порядок оцінювання результатів навчання | uk_UA |
dc.subject | спеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | галузь знань: 24 Сфера обслуговування | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | магістр | uk_UA |
dc.title | Методологія і організація наукових досліджень : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Порядок оцінювання результатів навчання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
порядок оцінювання Методологія і організація наукових досліджень 241.pdf | 310.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.