Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28621
Назва: Методологія і організація наукових досліджень : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа
Автори: Паска, М. З.
Paska, M. Z.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: методологія і організація наукових досліджень
порядок оцінювання результатів навчання
спеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа"
галузь знань: 24 Сфера обслуговування
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
магістр
Дата публікації: 18-лют-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Методологія і організація наукових досліджень : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Паска М. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 7 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28621
Розташовується у зібраннях:Порядок оцінювання результатів навчання



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.