Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28619
Назва: Методологія і організація наукових досліджень : залікові вимоги підготовки магістрів, галузь знань : Сфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа
Автори: Паска, М. З.
Paska, M. Z.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: методологія і організація наукових досліджень
залікови вимоги
спеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа"
галузь знань: 24 Сфера обслуговування
магістр
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: 18-лют-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Методологія і організація наукових досліджень : залікові вимоги підготовки магістрів, галузь знань : Сфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Паска М. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 6 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28619
Розташовується у зібраннях:Залікові вимоги



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.