Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28618
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2021-02-18T07:37:35Z-
dc.date.available2021-02-18T07:37:35Z-
dc.date.issued2021-02-18-
dc.identifier.citationМетодологія і організація наукових досліджень : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань : Сфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Паска М. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 15 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28618-
dc.description.abstractМета – викладання навчальної дисципліни є здобуття майбутніми фахівцями глибоких знань із методології і організації наукових досліджень, вибору напряму та теми наукового дослідження, організації науково-дослідної роботи для подальшого застосування її результатів у практичній діяльності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectметодологія і організація наукових дослідженьuk_UA
dc.subjectробоча програмаuk_UA
dc.subjectспеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectгалузь знань: 24 Сфера обслуговуванняuk_UA
dc.subjectмагістрuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleМетодологія і організація наукових досліджень : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань : Сфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.