Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28565
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Гузар, У. Є. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Huzar, U. Ye. | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-17T07:45:54Z | - |
dc.date.available | 2021-02-17T07:45:54Z | - |
dc.date.issued | 2021-02-17 | - |
dc.identifier.citation | Програма атестаційного іспиту з готельного-ресторанної справи для здобуття другого (магістерського) рівня, ступеня вищої освіти магістр, за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска М. З., Гузар У. Є. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 17 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28565 | - |
dc.description.abstract | Державний іспит має на меті виявити рівень теоретичних знань і практичних навичок, набутих студентами під час навчання за освітньокваліфікаційним рівнем «магістр». До змісту іспиту включено завдання з дисциплін: «Управління проєктами у готельно-ресторанному бізнесі», «Методологія і організація наукових досліджень», «Інновації в готельному господарстві», «Сучасні ресторанні тренди». | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | програма атестаційного іспиту | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.subject | магістр | uk_UA |
dc.subject | спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» | uk_UA |
dc.subject | державний іспит | uk_UA |
dc.title | Програма атестаційного іспиту з готельного-ресторанної справи для здобуття другого (магістерського) рівня, ступеня вищої освіти магістр, за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Програми атестаційних іспитів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Програма_атестаційного _іспиту_ГРС_магістр.pdf | 282.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.