Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28565
Назва: Програма атестаційного іспиту з готельного-ресторанної справи для здобуття другого (магістерського) рівня, ступеня вищої освіти магістр, за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа»
Автори: Паска, М. З.
Гузар, У. Є.
Paska, M. Z.
Huzar, U. Ye.
Ключові слова: програма атестаційного іспиту
готельно-ресторанна справа
магістр
спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
державний іспит
Дата публікації: 17-лют-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Програма атестаційного іспиту з готельного-ресторанної справи для здобуття другого (магістерського) рівня, ступеня вищої освіти магістр, за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска М. З., Гузар У. Є. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 17 с.
Короткий огляд (реферат): Державний іспит має на меті виявити рівень теоретичних знань і практичних навичок, набутих студентами під час навчання за освітньокваліфікаційним рівнем «магістр». До змісту іспиту включено завдання з дисциплін: «Управління проєктами у готельно-ресторанному бізнесі», «Методологія і організація наукових досліджень», «Інновації в готельному господарстві», «Сучасні ресторанні тренди».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28565
Розташовується у зібраннях:Програми атестаційних іспитів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Програма_атестаційного _іспиту_ГРС_магістр.pdf282.15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.