Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28558
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Голод, А. П. | - |
dc.contributor.author | Беля, І. Я. | - |
dc.contributor.author | Holod, A. P. | - |
dc.contributor.author | Belia, I. Ya. | - |
dc.contributor.author | Кафедра туризму | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-16T19:24:11Z | - |
dc.date.available | 2021-02-16T19:24:11Z | - |
dc.date.issued | 2021-02-16 | - |
dc.identifier.citation | Голод А. П.Сервісологія : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа / Голод Андрій Петрович, Беля Ірина Ярославівна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28558 | - |
dc.description.abstract | Метою викладання навчальної дисципліни є формування у студентів комплексу знань та умінь щодо концептуальних, організаційно-економічних та інноваційних основ, а також сучасних тенденцій розвитку сфери послуг. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | сервісологія | uk_UA |
dc.subject | силабус | uk_UA |
dc.subject | cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” | uk_UA |
dc.subject | галузь знань : 24 «Сфера обслуговування» | uk_UA |
dc.subject | магістр | uk_UA |
dc.subject | кафедра туризму | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.title | Сервісологія : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Силабуси |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
силабус Сервісологія ГРС М (1).pdf | 261.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.