Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28530
Назва: Стратегічний менеджмент і маркетинг : програма навчальної дисципліни, рівень освіти - магістр, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальність 241 “Готельно-ресторанна справа”
Автори: Іванова, Л. О.
Ivanova, L. O.
Кафедра економіки та менеджменту
Ключові слова: стратегічний менеджмент і маркетиег
навчальна програма
спеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа"
галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
магістр
кафедра економіки та менеджменту
Дата публікації: 16-лют-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Стратегічний менеджмент і маркетинг : програма навчальної дисципліни, рівень освіти - магістр, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальність 241 “Готельно-ресторанна справа” / розроб. Лілія Омелянівна Іванова. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 11 с.
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни «Стратегічний менеджмент і маркетинг» є: формування у студентів-майбутніх фахівців наукового світогляду та спеціальних знань з теорії та методології стратегічного менеджменту і маркетингу, оволодіння сучасними методиками розробки стратегій розвитку підприємства, набуття практичних вмінь і навичок використання інструментарію стратегічного менеджменту і маркетингу в діяльності підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28530
Розташовується у зібраннях:Навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ГРС_Стратегічний ММ_НП_2020_2021 н.р.pdf561.56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.