Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28519
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorГолод, А. П.-
dc.contributor.authorГузар, У. Є.-
dc.contributor.authorГрафська, О. І.-
dc.contributor.authorІжевська, О. П.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorHolod, A. P.-
dc.contributor.authorHuzar, U. Ye.-
dc.contributor.authorHrafska, O. I.-
dc.contributor.authorIzhevska, O. P.-
dc.date.accessioned2021-02-15T19:19:20Z-
dc.date.available2021-02-15T19:19:20Z-
dc.date.issued2021-02-15-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації для підготовки та захисту магістерських робіт студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання / розроб. Паска М. З., Голод А. П., Гузар У. Є., Графська О. І., Іжевська О. П. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 42 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28519-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectмагістерські роботиuk_UA
dc.subjectпідготовка та зихистuk_UA
dc.subjectспеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.subjectденна та заочна форма навчанняuk_UA
dc.subjectметодичні рекомендаціїuk_UA
dc.titleМетодичні рекомендації для підготовки та захисту магістерських робіт студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчанняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки та тематика дипломних (магістерських) проектів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичка-магістерські-ГРС_2021 (1).pdf1.86 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.