Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28519
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Голод, А. П. | - |
dc.contributor.author | Гузар, У. Є. | - |
dc.contributor.author | Графська, О. І. | - |
dc.contributor.author | Іжевська, О. П. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Holod, A. P. | - |
dc.contributor.author | Huzar, U. Ye. | - |
dc.contributor.author | Hrafska, O. I. | - |
dc.contributor.author | Izhevska, O. P. | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-15T19:19:20Z | - |
dc.date.available | 2021-02-15T19:19:20Z | - |
dc.date.issued | 2021-02-15 | - |
dc.identifier.citation | Методичні рекомендації для підготовки та захисту магістерських робіт студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання / розроб. Паска М. З., Голод А. П., Гузар У. Є., Графська О. І., Іжевська О. П. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 42 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28519 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | магістерські роботи | uk_UA |
dc.subject | підготовка та зихист | uk_UA |
dc.subject | спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» | uk_UA |
dc.subject | денна та заочна форма навчання | uk_UA |
dc.subject | методичні рекомендації | uk_UA |
dc.title | Методичні рекомендації для підготовки та захисту магістерських робіт студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки та тематика дипломних (магістерських) проектів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Методичка-магістерські-ГРС_2021 (1).pdf | 1.86 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.