Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28519
Назва: | Методичні рекомендації для підготовки та захисту магістерських робіт студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання |
Автори: | Паска, М. З. Голод, А. П. Гузар, У. Є. Графська, О. І. Іжевська, О. П. Paska, M. Z. Holod, A. P. Huzar, U. Ye. Hrafska, O. I. Izhevska, O. P. |
Ключові слова: | магістерські роботи підготовка та зихист спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» денна та заочна форма навчання методичні рекомендації |
Дата публікації: | 15-лют-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Методичні рекомендації для підготовки та захисту магістерських робіт студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання / розроб. Паска М. З., Голод А. П., Гузар У. Є., Графська О. І., Іжевська О. П. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 42 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28519 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки та тематика дипломних (магістерських) проектів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методичка-магістерські-ГРС_2021 (1).pdf | 1.86 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.