Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28519
Назва: Методичні рекомендації для підготовки та захисту магістерських робіт студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання
Автори: Паска, М. З.
Голод, А. П.
Гузар, У. Є.
Графська, О. І.
Іжевська, О. П.
Paska, M. Z.
Holod, A. P.
Huzar, U. Ye.
Hrafska, O. I.
Izhevska, O. P.
Ключові слова: магістерські роботи
підготовка та зихист
спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
денна та заочна форма навчання
методичні рекомендації
Дата публікації: 15-лют-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації для підготовки та захисту магістерських робіт студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання / розроб. Паска М. З., Голод А. П., Гузар У. Є., Графська О. І., Іжевська О. П. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 42 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28519
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки та тематика дипломних (магістерських) проектів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка-магістерські-ГРС_2021 (1).pdf1.86 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.