Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28519
Title: Методичні рекомендації для підготовки та захисту магістерських робіт студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання
Authors: Паска, М. З.
Голод, А. П.
Гузар, У. Є.
Графська, О. І.
Іжевська, О. П.
Paska, M. Z.
Holod, A. P.
Huzar, U. Ye.
Hrafska, O. I.
Izhevska, O. P.
Keywords: магістерські роботи
підготовка та зихист
спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
денна та заочна форма навчання
методичні рекомендації
Issue Date: 15-Feb-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Методичні рекомендації для підготовки та захисту магістерських робіт студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання / розроб. Паска М. З., Голод А. П., Гузар У. Є., Графська О. І., Іжевська О. П. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 42 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28519
Appears in Collections:Методичні вказівки та тематика дипломних (магістерських) проектів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичка-магістерські-ГРС_2021 (1).pdf1.86 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.