Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28476
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГуль, І, Г.-
dc.contributor.authorХолявка, В. З.-
dc.contributor.authorПавленчик, Н. Ф.-
dc.contributor.authorHul, I. H.-
dc.contributor.authorKholiavka, V. Z.-
dc.contributor.authorPavlenchyk, N. F.-
dc.contributor.authorКафедра економіки та менеджменту-
dc.date.accessioned2021-02-15T09:58:59Z-
dc.date.available2021-02-15T09:58:59Z-
dc.date.issued2021-02-15-
dc.identifier.citationПрограма і методичні вказівки для проходження виробничої пракики для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 073 „Менеджмент” / уклад. Гуль Іван Григорович, Холявка Володимир Зеновійович, Павленчик Наталія Федорівна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 23 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28476-
dc.description.abstractПрограма і методичні рекомендації для проходження виробничої практики є навчально-методичним документом, що визначає загальні питання організації, зміст і порядок проходження та підведення підсумків практики, згідно з яким розраховується навчальне навантаження і регламентується діяльність керівників практики від закладу вищої освіти, керівників від підприємств і студентів упродовж періоду її проходження.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectвиробнича практикаuk_UA
dc.subjectпрограмаuk_UA
dc.subjectметодичні вказівкиuk_UA
dc.subjectспеціальність 073 «Менеджмент»uk_UA
dc.subjectмагістрuk_UA
dc.subjectкафедра економіки та менеджментуuk_UA
dc.titleПрограма і методичні вказівки для проходження виробничої пракики для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 073 „Менеджмент”uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Програми практик

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Виробнича практика_073_Магістр.pdf664.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.